Top
Home  ::   Web-Marketing  ::   Online Back-up  ::   Actie Eset Antivirus  ::   Online Spamfilter  ::   Webhosting & Ov.
Nieuws
 
 
Eset Nod32 specialisme nu ook bij Plaza ITP
Datum: 01-03-2013
 

ESET Nod32 specialisten houden u continue op een veilige afstand van internetbedreigingen!

Virussen, wormen, rootkits, spyware en phishing aanvallen zijn aan de orde van de dag. Criminaliteit verplaatst zich steeds meer naar het internet. Dat is geen fabeltje om meer Virus- en Antispy software te verkopen. Nee, het zijn feiten en bestrijding is harde noodzaak, zowel zakelijk als privé!

Er zijn vele soorten antivirus- en spam programma’s. Privé heeft men de neiging om steeds opnieuw één van de vele bekende gratis programmaatjes te downloaden, vaak met als gevolg een traag lopend systeem, systeem vervuiling en soms erger. Goedkoop blijft nu eenmaal duurkoop. Bovendien blijft u een groot risico lopen om toch op enig moment besmet te raken.

ESET Security systemen, gebaseerd op beproefde NOD32 technologie, blijken al jaren in staat om op de juiste manier en telkens weer in een vroeg stadium de cybercriminelen een stap voor te zijn.  Bovendien levert Eset, volgens onafhankelijke testinstellingen, consequent de hoogste detectiesnelheden met een minimale impact op de systeemprestaties.


Eset heeft recent, geheel vernieuwd, versie 6 uitgebracht, welke is uitgebreid met de laatste Anti-Phishing technieken en wordt een Social Media Scanner App meegeleverd.  Als een van de weinige leveranciers heeft ESET ook een versie voor Apple computers onder de naam Cyber Security Pro ontwikkelt. Niet nodig?? Helaas wel,  zeker nu hierop steeds meer Linux en Windows toepassingen worden gebruikt.

Wilt u kennismaken met ESET NOD32? Meld dan u aan op de volgende link  www.antivirus4u.nl/actie.

Bewaar deze advertentie, want deze actie loopt tot eind augustus 2013.
U kunt kiezen voor NOD32Antivirus of de uitgebreide versie SmartSecurity.  Na invulling van de gegevens wordt de licentie informatie toegezonden en kan het downloaden beginnen. U kunt dan in alle rust 3 maanden internetveiligheid ervaren. Bent u niet tevreden? dan vervalt uw registratie. Bent u tevreden en registreert u zich definitief, dan ontvangt u tegelijkertijd ook een jaarlicentie voor
ESET Mobily Security voor op uw smartphone of tablet.  Dit programma  combineert de robuuste detectie van onze scan engine met de geavanceerde antispam en wel heel inventieve antidiefstal voorziening voor real-time bescherming voor onderweg.


Meer weten over beveiliging van uw computer(s) of uw computernetwerk(en)? Zoals het uitvoeren van een quickscan met Secwatch of de Rib & Replace service of direct hulp nodig bij installatie? Bel gerust. Op onze website www.antivirus4u.nl  ontdekt u nog veel meer aspecten over deze geavanceerde malware software en diensten.

 

 
 
2023 All Rights Reserved